Through Time: Japan Stories - Primul Show Fusion din România!



Trupa SISTEM, DJ Indie Jules şi cinci dintre cei mai renumiți artişti japonezi vor susţine vineri, 10 iunie de  ora 21:00, Bucureşti, primul show fusion caritabil organizat în România, intitulat Through Time: Japan Stories. Evenimentul este organizat în scop caritabil de către Creative Library Bucureşti inspired by Toyota and the Romanian-American University (CLB), Centrul de Studii Româno-Japoneze (CSRJ) şi J-Wind Creative Consultants.

Toate donaţiile care vor fi făcute în cadrul evenimentului prin acţiuni ad-hoc de strângere de fonduri se vor îndrepta către societăţi caritabile implicate în ajutorarea copiilor din zonele afectate de cutremurul din 11 martie din Japonia.

Un mix de muzică, lumini şi caligrafie pe corpul uman

Through Time: Japan Stories va reuni percuţie neconvenţională, trance, electro şi muzică tradiţională japoneză, aducând pe scenă, alături de SISTEM, pe cei mai în vogă tineri muzicieni japonezi, Takumi Kato, interpret la taiko (tobe tradiţionale japoneze) şi Tokyo Getto Shamisen (Atsushi Sagata, cântăreţ la shamisen electric, un instrument tradiţional japonez cu coarde).

Takumi Kato este un artist independent care a mai concertat în România pe 25 şi pe 27 noiembrie 2010, susţinând la Bucureşti şi Oradea spectacole în cadrul cărora a cântat şi la taiko şi la oodaiko (cea mai mare tobă taiko cu diametrul de 1.60 metri).

Poveştile de inspiraţie japoneză aduse în Capitală în seara de 10 iunie vor fi continuate şi de Keishun, o tânără artistă de shodo, caligrafie tradiţională. Keishun este renumită pentru caligrafiile pe corpul uman. Prin arta sa, caligrafa trece dincolo de limitele convenţionalului. În show-ul de la Bucureşti, Keishun va scrie caractere japoneze pe trupurile unor tinere modele românce.

Spectacolul de la Fratelli Studios va fi în întregime onorat şi coordonat de invitatul special al serii, actorul japonez Rome Kanda. Kanda este unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori de show-uri TV de divertisment din Japonia şi gazdă a emisiunii de televiziune I Survived A Japanese Game Show, ce rulează în prime time la postul american ABC şi care este difuzată în întreaga lume.

Intrarea la Through Time: Japan Stories este liberă. Rezervările pentru show-ul din 10 iunie se pot face la numărul de telefon: 0722.233.114 şi în scris, prin e-mail: creativelibrarybuc@j-wind.eu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu