Gradina cu artisti - editia de vara





Deja e regula! Daca este vara, este si Gradina cu artisti, un binecunoscut eveniment de-acum, la care vor participa aceia care au ceva de spus in materie de arta.


Asadar, intre 27-28 august va asteptam cu mic cu mare in parcul Gradina Icoanei din Bucuresti, la o intalnire de taina in care vom invata impreuna sa confectionam tot felul de accesorii hand-made din materiale reciclate, ne vom plimba cu bicicletele, vom dansa in stil irlandez pana ne vor obosi picioarele, iar atunci, ne vom relaxa in spatiul destinat plimbarilor "desculte" in natura, vom picta si ne vom delecta simturile cu fotografii si versuri. Si, daca tot nu v-am convins, aflati ca cei mici vor rade copios la jongleriile din cadrul Gradinii, iar cei mari isi pot lasa grijile la cosul de gunoi, deoarece Gradina cu artisti au adus si maseuri pentru voi! 


Si pentru ca tot este un eveniment care promoveaza obiectele hand-made, cu siguranta nu veti pleca cu mana goala din Gradina deoarece organizatorii au adunat o multime de artisti realizatori de bijuterii hand made si alte accesorii.


Intrarea este libera, iar marea intrunire va avea loc asa cum spuneam, in ultimul week-end al lui Gustar, intre orele 11-20. Ne intalnim asadar la Gradina, pentru un week-end plin de distractii si relaxare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu