Aida Tavitian în concert la Constanța!


Vineri, 21 iulie, începând cu orele 20.30, restaurantul Voila din Constanța găzduiește una dintre vocile de referință ale jazzului din România: Aida Tavitian! Seara va fi animată de prezența talentatei artiste care va interpreta diverse piese din repertoriul clasic internațional.

Aida Tavitian este absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, actualmente profesor de pian la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” din Constanța. De-a lungul timpului a avut diferite colaborări care au adus publicului din România momente de neuitat, melodioase și pline de farmecul inconfundabil al muzicii jazz.

Aida nu este doar o voce. Muzica ei nu reflectă doar anii de muncă și studiu ci, mai degrabă, acordurile pline de culoare rezidă dintr-un spirit liber, înfocat, dintr-o inimă plină de sentimente înălțătoare pe care artista a simțit să le aștearnă prin muzică, în fața publicului larg.


Ceea ce o definește pe ea ca om se regăsește în fiecare acord muzical pe care îl interpretează cu grijă, atenție și migală, ori de câte ori are ocazia: talentul ei este defapt sufletul pe care îl pune în muzică și lecțiile de pian pe care le oferă.

Dacă ar trebui să definim muzica Aidei nu am face-o altfel decât printr-un bulgăre de energie, lumină și culoare, toate oferite cu drag celor pentru care interpretează, ambalate în sunete de excepție. 

Vă invităm să fiți alături de ea mâine seară, pentru un act artistic de calitate, o voce inconfundabilă și o seară memorabilă, marca Aida Tavitian!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu